Mindfulness u komunikaciji

Primjenom mindfulnessa u komunikaciji možemo razviti svjesnije, ispunjenije i podržavajuće odnose i u privatnom i poslovnom životu. Jednom kada savladamo osnovne vježbe, alate i principe mindfulnessa, možemo ih jednostavno i brzo primijeniti na sve naše odnose s drugima, uključujući bliske osobe, obitelj, prijatelje i kolege.

Naime, postanemo li svjesniji sebe i svojih automatskih stresnih obrazaca koji su obično vezani uz pojedine odnose, lakše ćemo osvijestiti, prihvatiti i razumjeti drugu osobu i njene obrasce ponašanja te pronaći načina kako konstruktivno pristupiti izazovima u samom odnosu.

Kada svakodnevno počnete primjenjivati mindfulness alate, kao da sve svoje odnose vidite jasnije, bez oblaka prosuđivanja i očekivanja, vidite ih takve kakvi jesu. Tada se otvara prostor koji omogućava promjenu u odnosu, prostor za ponovno povezivanje, empatiju i otvorenu komunikaciju, prostor za uzajamno prihvaćanje, poštovanje i povjerenje.

Napredni program Mindfulness u komunikaciji
 • mjesečni program (*nakon uvodnog Mindfulness kao antistres programa)
 • 4 radionice od 120 minuta u prostorima firme
 • broj sudionika: oko 15
 • cijena na upit

Svaka radionica je po konceptu slična uvodnoj radionici programa Mindfulness na radnom mjestu, odnosno sastoji se od kraćeg teoretskog dijela i dužeg praktičnog dijela s većim prostorom za pitanja i dijeljenje iskustva sudionika.

U sklopu svake teme će se provoditi cijeli niz praktičnih vježbi koje se mogu primijeniti u odnosima i komunikaciji, s posebnim naglaskom na poslovne odnose.

Tjedne teme:

  1. Svjesnost sebe i drugih
  2. Alati svjesne komunikacije
  3. Svjesnost obrazaca u odnosima
  4. Empatija i siguran razgovor

Za sve ostale detalje o programu, slobodno me kontaktirajte na info@teach2heal.com.hr.

Povratak na Mindfulness programi za firme