Individualni programi

Ukoliko niste ljubitelj grupnih programa ili želite fleksibilnije termine i individualni pristup, u ponudi su i dvije vrste individualnih programa: Uvod u antistresne tehnike i Svjesno roditeljstvo.

Na početku se dogovaramo za besplatne uvodne konzultacije u trajanju od 30 minuta kako bi se upoznali sa mnom i programom te imali mogućnost odlučiti odgovara li program vašim potrebama. Postoji mogućnost održavanja programa online i uživo.


Uvod u antistresne tehnike 

Program se zasniva na upoznavanju i primjeni različitih antistresnih tehnika s naglaskom na one povezane s mindfulnessom. Pristup je individualni, u skladu s potrebama i željama klijenta. Učestalost dolazaka se može prilagoditi potrebama.

Na kraju mjesečnog programa, polaznici će imati bazično znanje i usvojiti vještine iz područja mindfulnessa, regulacije emocija, energetskih obrazaca te povezanosti tijela-uma-emocija.  Nakon završetka ovog uvodnog programa, moguće je nastaviti zajednički rad s naglaskom na one vještine koje su klijentu najkorisnije i najbolje odgovaraju trenutačnim potrebama.


Svjesno roditeljstvo   

Program se zasniva na primjeni mindfulnessa u roditeljstvu kroz razne praktične vježbe s ciljem poboljšanja komunikacije i razvijanja odnosa s djecom i drugim bliskim osobama, a pogotovo s tinejdžerima. Pristup je individualni, a učestalost dolazaka se može prilagoditi.

Svjesno roditeljstvo nam omogućava da osvijestimo svoje misli, osjećaje i ponašanje u komunikaciji s drugima te da naučimo svjesnije slušati i lakše razlučiti svoje i djetetove potrebe. Kada osvijestimo postojeće obrasce u komunikaciji, postaje jednostavnije preuzeti odgovornost za svoje ponašanje, postaviti osobne granice i primijeniti alate svjesne komunikacije kako bi poboljšali odnose na obostrano zadovoljstvo.

Svjesno roditeljstvo vas može osnažiti da odgojite sretno dijete puno samopouzdanja i povežete se s cijelom obitelji na dubljoj razini.

What if parenting became less about telling our children who they should be, and more about asking them again & again forever who they already are?                            Glennon Doyle

Za više informacija o primjeni mindfulnessa u roditeljstvu, toplo preporučam knjige od dr. Shefali Tsabary (Svjesni roditelj, Osviještena obitelj,…).


Cjenik individualnih programa:
    • Individualna poduka, 60 min………………….350 kn (46,45 €)
    • Individualni program (4 x 60 min)………..1200kn (159,27 €)
  • Za bolje rezultate preporučuje se kontinuitet odnosno upis mjesečnog paketa.

Za detaljnije informacije slobodno me kontaktirajte na: teach2heal@gmail.com

Povratak na početnu stranicu